Gezondheidslijn 24/7

Gezondheidslijn 24/7

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht u tijdens uw dagje uit, weekendje weg of vakantie onverhoeds letsel oplopen, dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de Valizo Gezondheidslijn 24/7. Dat kan in Nederland, maar ook tijdens uw vakantie in Europa of zelfs buiten Europa. Of het nu gaat om een blindedarmontsteking in Frankrijk, een buikgriep in Indonesië of een gecompliceerde beenbreuk in Zwitserland, u kunt altijd bij onze verpleegkundigen terecht.

Valizo Verpleegkundigen

Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is de Gezondheidslijn gratis. Bel Kruiswerk op telefoonnummer 0314 357 430 en kies optie 2. De Valizo Gezondheidslijn 24/7 is 24 uur per dag bereikbaar. 7 dagen per week. U kunt dus ook ’s nachts en in het weekend contact opnemen met onze verpleegkundigen.

Reisverzekeringen

Denkt u voor vertrek ook altijd aan een goede reis- en annuleringsverzekering. Een goede verzekering kan u veel (financiële) problemen besparen. Klik hier voor meer informatie over het aanbod van Valizo Verzekering.

Informatie en contact

Wilt u meer weten over de Valizo Gezondheidslijn 24/7? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail maar natuurlijk ook telefonisch. We helpen u graag.
Telefoon: 088 – 17 17 350
e-mail: info@valizo.nl

Bezoekadres:
Valizo
’t Brewinc (tweede verdieping)
IJsselkade 17
7001 AN DOETINCHEM

Openingstijden:
ma. t/m vrij. van 09:00 tot 13:00 uur