Frankrijk

Vakantie in Europa
Tegen de tijd dat het vakantie is, lijkt er niets leuker dan rondneuzen op internet en het bladeren door brochures. Maar vaak zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom is er Valizo. Om de keuze een beetje makkelijker te maken hebben wij een selectie gemaakt van een aantal prachtige vakanties in Europa. Klik op ons aanbod en laat u inspireren voor een heerlijke vakantie in Europa.

Europa, ver weg maar toch dichtbij
Geen continent is zo divers als Europa. Malta heeft misschien wel de allermooiste kusten van Europa. Italië de mooiste, oudste steden, hoewel Athene…. Griekenland is sowieso heel divers en heeft honderden mooie eilanden voor een heerlijke vakantie. Frankrijk blijft voor Nederlanders het populairste vakantieland. En dat is ook niet zo gek. Het prachtige Parijs, de ruige kusten in Bretagne en natuurlijk het zonnige zuiden. De zonnebloemvelden van Vincent van Gogh. Het spreekt al snel tot de verbeelding. Landen in Centraal Europa zijn ook steeds meer in trek. De Plitvice meren in Kroatie bijvoorbeeld, Praag, Boedapest, Krakau en Riga, te veel om op te noemen. We bieden u een mooie selectie van prachtige vakanties in Europa. Want een vakantie in Europa is altijd een goed idee!

Top 10 prachtige natuurgebieden
✓Toscane ✓Andalusie✓ Cycladen ✓Azoren ✓Schotse hooglanden ✓Sardinië ✓Algarve ✓Provence ✓Noorse Fjorden ✓Alpen ✓Cornwall ✓Plitvici meren

Top 10 steden
✓Rome ✓Barcelona ✓Istanbul ✓Praag ✓Lissabon ✓Boedapest ✓Wenen ✓Sevilla ✓Stockholm ✓Athene

Heeft u ook zin gekregen in een vakantie in Europa? Bekijk dan snel ons speciaal geselecteerde aanbod van vakanties in Europa. We weten zeker dat er ook voor u iets leuks bijzit. Als u vragen heeft tijdens het kiezen èn boeken van uw vakantie, dan kunt u altijd rekenen op gratis advies en begeleiding van onze Reisadviseur.

Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie toe.