Over Valizo

Vakantie boeken bij Valizo

Door het (te) grote aanbod aan vakanties, weekendjes weg en dagjes uit op internet is het vaak lastig om een keuze te maken en een vakantie te boeken. Daarom helpt Valizo u bij het zoeken naar een dagje uit, weekendje weg of vakantie in het binnen- en buitenland. Wij hebben voor u uit het bestaande aanbod van kleine en grote Nederlandse reisorganisaties de leukste, mooiste vakanties geselecteerd. Dat maakt het kiezen voor u een stuk overzichtelijker. Valizo biedt haar dienstverlening speciaal aan voor senioren woonachtig in de Achterhoek. Maar uiteraard is iedereen in Nederland en België welkom om een vakantie, weekendje weg of dagje uit op Valizo.nl te boeken.

Valizo is geen touroperator

Het Valizo team zoekt naar de allerleukste dagjes uit, weekendjes weg en vakanties. Dat doen we door middel van het pre-selecteren van geschikt, bestaand vakantie aanbod. Dat maakt het kiezen een stuk overzichtelijker. Alleen de leukste plaatsen wij op onze website. We stellen de dagjes uit, weekendjes weg en vakanties niet zelf samen, maar laten het aanbod van Nederlandse touroperators zien.

Kruiswerk Achterhoek en Valizo

Valizo wordt in de Achterhoek ondersteund door Kruiswerk Achterhoek. Kruiswerk Achterhoek is een onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek. Zij richten zich primair op aanvullende zorg en diensten om de (voornamelijk oudere) leden te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Voor vragen over Valizo kunt u ook altijd terecht bij Kruiswerk Achterhoek. Klik hier voor de contactinformatie.

Valizo Reisadviseur en contact

Bij Valizo kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar advies en persoonlijke begeleiding bij het zoeken en boeken van een dagje uit, weekendje weg of vakantie. Onze Valizo Reisadviseur helpt u graag. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u een vraag heeft over onze dienstverlening. Klik dan hier