Dagtocht Kastelentocht met High Tea
Dagtocht Kastelentocht met High Tea
Vanaf
47,50

Thema

Dagjes Uit

Bestemming

Nederland

Reisgezelschap

Groepsreis

Reisduur

1 dag

Let op: In het kader van de aanpak van het coronavirus verlopen de Groengrijs ritjes anders dan voorheen. De geplande dagtochten gaan door onder voorbehoud van de maatregelen, opgelegd door het RIVM. Onder de kop ‘Maatregelen tijdens dagtocht’ leest u meer over de voorzorgsmaatregelen van Groengrijs, die de dagtochten van Kruiswerk verzorgt.

Bewonder prachtige kastelen en langoeren

In Vorden en omgeving zijn prachtige kastelen en landgoederen te bewonderen. Groengrijs gids Antoinette Timmer, de kunsthistorica die geregeld in het programma ‘Het Bekijken Waard’ bij UNIEK FM te horen is, weet er boeiend over te vertellen. De Groengrijs bus brengt u onder andere langs Kasteel Vorden, Kasteel Hackfort en Landgoed Kieftskamp. Voorafgaand geniet u van een bakje koffie of thee met een lokale lekkernij. Na de reis schuift u aan voor een heerlijke High Tea bij Hotel Bakker.

Wat is er bij deze reis inbegrepen?

✓ Deskundige reisleiding langs de verschillende kastelen;
✓ Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij. Afsluitend een High Tea;
✓ Vervoer in gezellige touringcar;
✓ Rollatortoegankelijk.

Dieet of allergie? Geef dit door bij opgave.

Prijs:
Leden € 47,50 (niet-leden € 51,50)

Aanmeldformulier dagtocht*

*Deze dagtocht gaat door bij voldoende deelnemers. U dient minimaal 3 dagen van tevoren te annuleren wanneer u onverhoopt toch niet mee kan.

Opstappen

De Groengrijs bus vertrekt vanaf diverse plaatsen. Hieronder vindt u een lijstje van de plekken waaruit u kunt kiezen om op de Groengrijs bus te stappen.

Maatregelen tijdens dagtocht

In het kader van de aanpak van het coronavirus verlopen de Groengrijs ritjes anders dan voorheen. Ten tijde van de boeking bevestigt u dat u en anderen die deel uitmaken van uw gezelschap geen last hebben van verkoudheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus. Indien deze klachten alsnog optreden, vragen wij u de dagtocht te annuleren.

Mondkapje verplicht
Vanaf het moment van instappen totdat u weer bent uitgestapt, bent u verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen. Eenmaal buiten de bus mag het mondkapje weer af.

In- en uitstappen onderweg
Tijdens het in- en uitstappen houdt u de 1,5 meter regel aan en volgt u de aanwijzingen op van de begeleiders van de Groengrijs bus.

Kijk voor het complete overzicht van de maatregelen van Groengrijs op www.kruiswerk.nl/diensten/dagtochten-met-valizo

Reisdetails

  • Land: Nederland

  • Transport: Bus

Boek nu op de website van de aanbieder