Dagtocht Rondvaart De Gouden Ham
Dagtocht Rondvaart De Gouden Ham
Vanaf
47,50

Thema

Dagjes Uit

Bestemming

Nederland

Reisgezelschap

Groepsreis

Reisduur

1 dag

Let op: In het kader van de aanpak van het coronavirus verlopen de Groengrijs ritjes anders dan voorheen. De geplande dagtochten gaan door onder voorbehoud van de maatregelen, opgelegd door het RIVM. Onder de kop ‘Maatregelen tijdens dagtocht’ leest u meer over de voorzorgsmaatregelen van Groengrijs, die de dagtochten van Kruiswerk verzorgt.

Kom aan boord op het luxe passagiersschip de Sluizer

Geniet eerst van een goed voorziene koffietafel en stap daarna op de Sluizer voor een rondvaart van ongeveer 2 uur, door het mooie recreatiegebied De Gouden Ham en De Moringerwaarden aan de Maas. De kapitein geeft uitleg over de bezienswaardigheden en de natuur terwijl we de pittoreske plaatsen Appeltern, Maasbommel en Megen passeren. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een kop koffie of thee met echt Waals appelgebak mét slagroom.

Wat is er bij deze reis inbegrepen?

✓ Rondvaart met koffie en gebak;
✓ Koffietafel (diverse broodsoorten en -beleg, rundvleeskroket en onbeperkt koffie, thee en melk);
✓ Vervoer in gezellige touringcar;
✓ Rollatortoegankelijk.

Prijs:
Leden € 47,50 (niet-leden € 51,50)

Aanmeldformulier dagtocht*

Deze dagtocht wordt op twee verschillende data georganiseerd. Wilt u zich liever aanmelden voor de dagtocht van 12 november? U vindt het aanmeldformulier voor de dagtocht van de rondvaart op 12 november hier.

*Deze dagtocht gaat door bij voldoende deelnemers. U dient minimaal 3 dagen van tevoren te annuleren wanneer u onverhoopt toch niet mee kan.

Opstappen

De Groengrijs bus vertrekt vanaf diverse plaatsen. Hieronder vindt u een lijstje van de plekken waaruit u kunt kiezen om op de Groengrijs bus te stappen.

Winterswijk: Parallelweg achter het station
Vertrek: 09:00 uur
Retour: 18:30 uur

Varsseveld: carpoolplaats aan de N18
Vertrek: 09:15 uur
Retour: 18:15 uur

Doetinchem: busstation Hamburgerbroeklaan (extra gratis parkeerruimte achter het belastingkantoor)
Vertrek: 10:00 uur
Retour: 17:45 uur

Maatregelen tijdens dagtocht

In het kader van de aanpak van het coronavirus verlopen de Groengrijs ritjes anders dan voorheen. Ten tijde van de boeking bevestigt u dat u en anderen die deel uitmaken van uw gezelschap geen last hebben van verkoudheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus. Indien deze klachten alsnog optreden, vragen wij u de dagtocht te annuleren.

Mondkapje verplicht
Vanaf het moment van instappen totdat u weer bent uitgestapt, bent u verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen. Eenmaal buiten de bus mag het mondkapje weer af.

In- en uitstappen onderweg
Tijdens het in- en uitstappen houdt u de 1,5 meter regel aan en volgt u de aanwijzingen op van de begeleiders van de Groengrijs bus.

Kijk voor het complete overzicht van de maatregelen van Groengrijs op www.kruiswerk.nl/diensten/dagtochten-met-valizo

Reisdetails

  • Land: Nederland

Boek nu op de website van de aanbieder