Zlimthuis thuisscan

Zorgeloos eropuit met Zlimthuis

Zlimthuis is uw specialist op het gebied van slimme oplossingen voor een comfortabel en veilig thuis. Ook als het gaat om inbraak- en brandbeveiliging. Valizo heeft een samenwerkingsverband met Zlimthuis gesloten en zorgt er op deze manier voor dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Hierbij gaat het om praktische veiligheidsoplossingen voor zowel nu, als in de toekomst. Zlimthuis neemt u mee van inspiratie tot realisatie.

Wilt u weten wat u zelf kan doen, en wat Zlimthuis voor u kan betekenen op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging? Laat u dan in uw eigen huis adviseren met een Thuisscan. Of volg een workshop met opvolgend een rondleiding in het Beleefhuis.

Zlimthuis heeft vestigingen in Doetinchem en Hoogeveen.

Thuisscan

Laat u in uw eigen huis adviseren met de gratis Thuisscan, waarbij de Zlimthuis expert de echte behoefte van uw woonwensen naar de juiste oplossingen vertaalt. Onder andere op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging en op het gebied van comfort. Nadat u een Thuisscan heeft aangevraagd, worden de volgende stappen doorlopen:

1. Voorgesprek: in dit persoonlijke gesprek wordt een beeld van uw situatie geschetst. Dit kan telefonisch of bij ons in het Beleefhuis.
2. Thuisscan: tijdens de Thuisscan loopt de expert samen met u uw woning door op thema’s als veiligheid, waaronder inbraak- en brandbeveiliging, maar ook op comfort. Waar loopt u tegenaan in het dagelijks leven? Waar ervaart u (toekomstige) knelpunten?
3. Advies op maat: de ZlimThuis expert werkt de Thuisscan uit tot een persoonlijk advies-
rapport. Hierin vindt u standaardoplossingen, maar ook oplossingen op maat.
4. Realisatie: om de gewenste oplossingen uit het adviesrapport te realiseren belt u eenvoudig naar uw Zlimthuis expert. Ook hebben we een webshop waar u eventueel zelf de producten kunt kopen. Natuurlijk bepaalt u zelf welke oplossingen u wilt (laten) realiseren.

Vraag eenvoudig een thuisscan aan via www.zlimthuis.nl/thuisscan of door ons te bellen op een van de twee locaties.

Workshop

Kom naar onze gratis thema-workshop over veilig wonen. Hier krijgt u inzicht in mogelijkheden en handige tips rondom slimme oplossingen tegen brand en inbraak. Na afloop kunt u een rondleiding krijgen in het Beleefhuis. Dit is een mooie aanvulling op de workshop; de tips en oplossingen die tijdens de workshop voorbij komen zijn fysiek in het beleefhuis geïnstalleerd. Zo kunt u meteen zien of de oplossingen ook van toepassing kunnen zijn op uw eigen woonomgeving.

Meld u aan via www.zlimthuis.nl/workshops of door ons te bellen op een van de twee locaties.

Beleefhuis

In het Beleefhuis ervaart u letterlijk wat u kunt doen om uw huis en eigendommen te beschermen tegen brand en inbraak. De oplossingen rondom inbraak- en brandbeveiliging zijn fysiek in het beleefhuis geinstalleerd. Zo krijgt u meteen een beeld van de mogelijkheden en hoe deze van toepassing kunnen zijn op uw thuis. De Zlimthuis expert leidt u rond en geeft u graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak via www.zlimthuis.nl/beleefhuis of door ons te bellen.

Contact Zlimthuis

[Logo Zlimthuis]
Centrale telefoonnummer: 0881 717 370
Centrale e-mailadres: info@zlimthuis.nl

Vestiging Doetinchem

Bezoekadres:
‘t Brewinc (2de verdieping)
IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem

Telefoonnummer: 0314 357 005
E-mailadres: doetinchem@zlimthuis.nl

Het Zlimthuis Beleefhuis in Doetinchem is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 12:00 uur. Wilt u buiten onze openingstijden het Beleefhuis bezoeken? Bel dan voor een afspraak.